Menu

About me

Ik ben Lonneke, 37 jaar geleden geboren en getogen in Arnhem.
Ik ben getrouwd en heb vier kinderen.
Ik ben gek op kinderen, dieren, zon, interieur, sporten, dansen en op schrijven.

Al jaren schrijf ik stukjes, ik sla ze op en doe er niks mee. Puur omdat ik het schrijven zo leuk vind. Omdat ik al langer overweeg om dit te delen, heb ik besloten om deze blog op te zetten. Om jullie zo een stukje van mijn leven te laten zien, waarin ik mijn ei kwijt kan.

De naam La vida Lonna, heb ik van het liedje “Living la vida loca” van Ricky Martin. Mijn leven, het leven “à la Lonna”. Die soms ook best een beetje loca is. Ik ben dan wel moeder, maar ik ben niet het type van alles volgens de regels. Soms kan ik best wat rebels zijn. Altijd al geweest. Het houdt de boel wel in balans zeg maar ;).

Ondanks dat ik altijd in mijn hoofd had dat ik een meisje krijgen zou, ben ik de trotse moeder van vier zonen.
Milan, Justin, Vince, Bowie en daarbij het moederschap zal ik ook met enige regelmaat als onderwerp in blogs voorbij laten komen.

Zo ben ik ook erg blij met mijn honden Macey en Luna.
En ben ik de trotse eigenaar van mijn paard Caprice.
Ik heb in steden als Arnhem, Alkmaar, Lissabon, Cascais en Eindhoven gewoond, nu wonen we in Elst, dichtbij Arnhem. Back to our roots.

Lonneke

Ik hoop dat mijn blogs je laten lachen, je mogen inspireren, je wellicht soms doen fronzen, je enthousiasmeren en bovenal dat je het met ontspanning kan lezen.

Dankjewel dat je hier bent!